ConceptWhat?

Feestbar is een belevingsconcept waarbij een hedendaagse muzikale invulling wordt gegeven aan al uw feesten.


Trendy music with love for classics!De hits van vandaag gemixt met de grootste dansklassiekers en op een hedendaagse manier gebracht. Dat is waar wij voor staan!

Feestbar biedt een top DJ en bij Feestbar krijg je steeds Bram zelf op uw feest. Wij zijn geen bureau met meerdere DJ’s! Hierdoor staan we garant voor een persoonlijke aanpak & kwaliteit.

Wie? Bram Sommen DJ in hart en nieren!
Lees meer over Bram op de pagina Who

Images


Muzikale Aanpak

Bij Feestbar moet je zijn voor dance, urban & pop van de laatste 15 jaar in combinatie met de grootste dansklassiekers. Wilt u een schlagerfestival of een heavy metal party? Dan zoekt u best verder naar iemand die hierin gespecialiseerd is.

Iedereen heeft immers zijn specialiteit en dat is met een DJ en zijn muziek niet anders. Feestbar is muzikaal all-round en speelt voor de dansvloer zonder de eigen muzikale voorkeur te willen opdringen!

Wij kijken bij de eerste kennismaking of er een match is door samen met u, uw muzikale verwachtingen te overlopen.

Lees meer over de muzikale invulling op de pagina Music

Images


Sfeer is meer dan muziek alleen

Om tot een waanzinnig dansfeest te komen is niet enkel muziek belangrijk, maar ook andere elementen in de rand van het dansfeest bepalen mee de “sfeer”.
Daarom zetten wij zowel vooraf als tijdens het dansfeest vol in op sfeeroptimalisatie.

Door onze ruime ervaring kunnen wij u helpen als “dans-feest-coach” om uw dansfeest naar een "next level" te tillen.

NEEN! Wij zijn geen weddingplanners! Wij willen enkel samen met alle andere leveranciers (locatie/catering/fotograaf/etc..) overleggen om zo tot het beste geheel te komen.

Vooraf maar ook tijdens het dansfeest doen wij méér dan enkel plaatjes draaien!
We zetten vol in op sfeeroptimalisatie! Om als DJ 100% te kunnen anticiperen en focus te houden op de dansvloer is er standaard een sfeerbeheerder voorzien bij elke opdracht.Images


Sfeerbeheerder?

Hij zorgt ervoor dat alle zaken in de rand van het dansfeest goed & zo vlot mogelijk verlopen met de bedoeling het beste dansfeest te realiseren.

Enkele taken:
- Overleg met weddingplanner (gedurende het dansfeest);
⁃ Assisteren bij presentaties;
⁃ Praktisch/technisch overleg met de zaak;
⁃ Afstemmen met foto-/ videograaf zodat deze in optimale omstandigheden het event kunnen vastleggen;
⁃ Controle van randverlichting;
⁃ Controle van het volume in de zaal (ook uw oren zijn belangrijk);
Lightjockey?
Dat verdient bijzondere aandacht! Een modern dansfeest komt immers veel méér tot zijn recht met de juiste belichting! Het is zeer belangrijk dat de belichting wordt aangepast aan de stijl, het tempo & de sfeer van de muziek.
Dit kan zoals op bijna elk publiek evenement enkel bekomen worden door een Lightjockey hetgeen enorm bijdraagt tot de sfeerbeleving op de dansvloer.


ConceptWhoMusicReferentiesContactInstagram